Wij zijn Yobbing. Geen zorgen.

Onze filosofie

De filosofie van Yobbing is erop gebaseerd dat wij werkgevers zoveel mogelijk willen ontzorgen. De arbeidsmarkt flexibiliseert en administratieve processen, regels en risico’s verlangen steeds meer tijd van ondernemers. Yobbing neemt de uitvoering en verantwoordelijkheid van personele diensten over. Onze klanten kunnen zich hierdoor focussen op hun ondernemerschap, tijd en geld besparen en risico’s minimaliseren.

De kracht van flexibilisering

Ontzorging en flexibiliteit zijn de kernpunten waar onze dienstverlening op is gebaseerd. Maar uiteindelijk draait het om mensen: Uw en onze medewerkers. In nauwe samenwerking benutten en vergroten we hun kennis, ervaring en talent, zodat ieders ambitie waargemaakt kan worden.

Wij richten ons op jouw behoeften

U richt zich op uw klant, de beheersing van uw kosten, uw omzet en uw marge. Yobbing richt zich nu op uw behoefte aan de juiste persoon op de juiste plaats! Yobbing is uw transparante business-partner waarbij u uw werving en selectie vraagstukken met een gerust hart uit handen kunt geven. Waar de bestaande personele bezetting in bepaalde periodes niet voldoet en nieuwe mensen aannemen nog niet aan de orde is, biedt flexibele inzet van medewerkers een oplossing.


Hier zijn wij goed in uitzending payrolling werving en selectie


De kernwaarden van Yobbing

De klant staat centraal. Yobbing is uw flexpartner en geeft u flex-advies op maat. Yobbing heeft aandacht voor u en uw situatie. U staat bij ons voorop. Yobbing biedt uitstekende service, een goed luisterend oor en lost vraagstukken op. De tevredenheid van onze klanten en hun medewerkers is voor ons van groot belang.

Wij hebben niet alleen kennis en expertise op het gebied van HR, maar ook van onze klanten en de branches waarin zij opereren, en wij waarderen de mens in zijn omgeving en werken met respect voor de medewerkers in uw onderneming.

Alles wat Yobbing doet is transparant. Of het nu gaat om de dienstverlening, arbeidsvoorwaarden of financiële afwikkeling; wij werken open en inzichtelijk, en streven er altijd naar om onszelf te overtreffen en te vernieuwen. Onze dienstverlening moet altijd de hoogst haalbare zijn en blijven. Alleen dan zijn wij tevreden.

persoonlijk kundig sociaal betrokken

Gecertificeerd en gekwalificeerd

Wij werken volgens normen evenals dat parters ons kwalificeren

Yobbing & MVO

Duurzaam, sociaal en ethisch

Online-me Samen-werkt