Ik ben werkgever

Voor u als werkgever

U zoekt goed personeel? Wij hebben goed personeel voor u. Wij helpen u in uw zoektocht naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel in produktie, logistiek en administratie. Yobbing denkt proactief met u mee over de invulling van uw personeelsbehoefte.

Wij zijn een betrokken partij voor onze flexkrachten en voor uw organisatie een betrouwbare partner die alle werkgeversverplichtingen van u overneemt. U bent op zoek naar een betrokken en proactieve uitzendpartner? Yobbing is een flexibel en professioneel uitzendbureau die met u meedenkt en zoekt naar oplossingen. Kwaliteit is het voldoen aan de wensen en eisen van de klant . Yobbing belooft u dat u die kwaliteit ook kunt verwachten. We beschouwen het als onze primaire taak om uw bedrijf binnen ons specialisme te ondersteunen.

Uw tarief bij Yobbing

Wilt u weten wat u gaat betalen voor het inlenen van flexibel personeel?
Voer direct onze flexcalculator in en ontvang binnen 5 minuten uw tarief.

Flexcalculator

 


Welke dienst pakketten bieden wij

 

Uitzenden

Werving & Selectie

Payrolling


Bereikbaarheid van Yobbing

Vanzelfsprekend kun je altijd rekenen op optimale bereikbaarheid (24 uur per dag, 7 dagen per week), een groot bestand met gemotiveerde arbeidskrachten en alle kennis over verloning en bijbehorende juridische aspecten.

Gecertificeerd en gekwalificeerd

Wij werken volgens normen evenals dat parters ons kwalificeren

Yobbing & MVO

Duurzaam, sociaal en ethisch

Online-me Samen-werkt